ACUPUNCTUUR                  EN                     KINESITHERAPIE

Laser Acupunctuur

Laseracupunctuur is een alternatieve toepassing van de traditionele acupunctuur die gebruik maakt van laserlicht in plaats van acupunctuurnaalden. Ze is reeds enige tijd ontwikkeld, maar krijgt ten onrechte nog te weinig vertrouwen van de traditionele therapeut met de traditionele naald. Ook de aanschaf van een toestel is niet te onderschatten wat de prijs betreft.

In vergelijking met de traditionele acupunctuur biedt laseracupunctuur de volgende voordelen:

• Ze is nauwkeuriger
• Ze is pijnloos
• Ze is uiterst geschikt voor kinderen
• Heeft verschillende extra voordelen op het niveau van de werking van onze cellen

Het gebruik van het correcte toestel van essentieel belang,
De combinatie en de volgorde van de stimuli zijn nog steeds belangrijk. We maken zo gebruik van licht in plaats van osmotische druk of een piezo-electrisch effect om invloed uit te oefenen op onze celcommunicatie . De lichtdeeltjes hebben afhankelijk van hun snelheid hun werking op het celniveau. Dit is dan weer afhankelijk van de golflengte en zo dus ook de kleur van het licht.

Ons lichaam is in staat , net als alle orgnaismen op onze aarde, om licht te absorberen en uit te stralen. Van dit principe maken we hier gebruik om informatieoverdracht te bewerkstellingen tussen de cellen en hun functies.

Laseracupunctuur : door gebruik te maken van geordend licht, creëren we ordening op celniveau en bespoedigen we , in de mate van het mogelijke herstel. Alles in het universum streefs naar orde en structuur. Deze ectra dimensie kan aangeboden worden door deze vorm van acupunctuur.

De mogelijkheden dienen in de toekomst nog verder te worden uitgediept. Herstel door gebruik van frequenties en trillingen wordt ongetwijfeld de toekomst voor de geneeswijzen die we vandaag kennen.