Ondernemingsnummer : BE-0815.627.369 | RIZIV : 1-5-25635-08-521 | EUFOM : E201428

Welkom !

Als therapeut kan je herstel nooit garanderen, maar wel trachten een ondersteuning te bieden om het leven draaglijker te maken.  In overleg staan de westerse en oosterse inzichten samen sterk om mensen te helpen bij onevenwichtig in hun lichaam die klachten en/of ziekten veroorzaken.  Op basis van een door een arts gestelde diagnose kunnen we komen tot goede samenwerking en resultaten in de behandeling van allerlei klachten.  Het lichaam is en blijft een ongelooflijk intelligente machine die we reeds duizenden jaren trachten te sturen en te helpen om tot evenwicht en herstel te komen waar nodig.

Elke nieuwe ontwikkeling brengt ons dichter bij positieve resultaten.  Daarom biedt de combinatie tussen westerse en oosterse kennis ons de grootste gereedschapskist om tot dit resultaat te komen.

Samen met U als patiënt werken we op deze weg, want zonder U staat ook de medische wereld machteloos.

Veel succes !

 

Leave a Comment